İsme özel cerrahi bone modelleri ile bone taktığınız her an kendinizi özel hissedin. Alışveriş öncesinde isminizi belirtebilir ve bu ayrıcalıklı bonelere sahip olabilirsiniz.

Tasarım Trend isme özel cerrahi bone modelleri, terletmeyen bir yapıya sahiptir ve dört mevsim kullanım için uygundur. Bonelerimiz özel kesimdir. Özel kesim yapısı ile baş kısmınızı rahatlıkla kapatabilen bir yapıya sahiptir. Bu sayede sağlık çalışanlarımız hem kendilerini hem de hastalarını oluşabilecek olumsuz durumlardan korumuş olurlar. 

İsme Özel Cerrahi Bone Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Tasarım Trend cerrahi bone modelleri, kalitelidir ve birkaç mevsimden fazla dayanabilecek özelliktedir. Dikişleri zarar görmeden ve üzerindeki özel tekstil baskısının ilk günkü gibi görünüm sergilemesi kaliteli bonenin anahtar noktalarıdır. Bonelerinizin, satın aldığınız andaki şeklini koruması ve zamanla görünümünün bozulmaması için kullanıcıların da dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır.

En önemlileri şu şekildedir:

-Bonelerinizi 30 derecede yıkayınız.

-Temizlik esnasında kullanılan kimyasallar aşırı kullanılmamalıdır.

-Ütüleme esnasında bonenizin üzerindeki şekli iç kısma gelecek şekilde gerçekleştiriniz.

-Bonenizi güneş ışığında uzun süre bekletmeyiniz.

Bu ve benzeri hususlara uygun bir kullanımla bonenizi uzun süre ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz. Birkaç defa kullandıktan ve yıkadıktan sonra solan kumaş çoğu bone kullanıcısının istemeyeceği bir durumdur. Bonelerimizi her taktığınızda iyi hissetmenizi istiyoruz. Böylece bonenizle işiniz biter bitmez hemen çıkarmak ve ağır bir yükten kurtuluyormuş hissinden sizi uzaklaştırmak istiyoruz. Tasarım Trend farkıyla isme özel cerrahi bone modellerimiz pürüzsüz bir kumaş, düzgün dikişler, güzel detaylara sahip bonelerimiz tam ihtiyaçlarınızı karşılayacak türdendir.

Tasarım Trend olarak bonelerimizde kullandığımız kumaş, dikişler, terzilik ve kullanılan baskı gibi ayrıntılar müşterilerimizden tam not almaktadır. Yüksek kaliteyi düşük kaliteden ayıran şey, bir bonenin sadece şimdiki gibi görünmesini sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda birden fazla kullanım ve yıkamadan sonra da aynı şekilde görünmeye devam etmesini sağlamaktır. Başınızda rahat ve iyi hissetmesini sağlamak için bonelerimiz özel olarak üretilmiştir. 

Fiyat-performans dengesini de bone kullanıcıları için önemlidir. Bir ürünün çok pahalı olması çok kaliteli olduğu anlamına gelmez. Aynı zamanda, bir ürünün çok pahalı olması, her zaman üreticinin tüm bu ekstra parayı giysinin kalitesini yükseltmek için kullandığı anlamına gelmez. Tasarım Trend isme özel cerrahi bone modellerimiz kaliteli kumaş ve tekstil baskıya sahip olup fiyatları da kalitesine oranla oldukça uygundur. 

Kaliteyi satın aldığınızdan nasıl emin olabilirsiniz? Tasarım Trend, isme özel cerrahi bone modelleri açısından Türkiye’nin en saygın firmasıdır. Bu başarı sayesinde on binlerce müşterimize istedikleri tarzda bonelerini ulaştırdık ve yüksek beğeni geri dönüşleri elde ettik. Artan memnuniyetler sayesinde bizde üzerimizdeki sorumluluğu bilerek, bu doğrultuda daha iyi hizmet vermek için her geçen gün çalışmalarımızı artırdık.

Bone değerlendirme aşamasında dikkat etmeniz gereken nokta şudur: Kaliteye yönelik genel yaklaşımınıza/stratejinize karar verdiğinizden emin olun. Hangi bonelere ne kadar para veriyorsunuz ve onları ne kadar süre kullanıyorsunuz?

Bonelerinizle Hastalarınızla Bağlantı Kurun

İsme özel cerrahi bone modelleri ile ister çocuk doktoru ister acil tıp teknisyeni veya beyin cerrahı olun, mesleğinizi yansıtacak en ideal boneler sayfamızda sizlerle. Bu sayede hitap ettiğiniz kesime kendilerini özel hissettirecek ve güven vereceksiniz. Örneğin bir çocuk doktoru veya hemşiresiyseniz renkli özel dijital baskılı bonelerimiz tam size göre. Bu sayede çocuklar size her baktıklarında sevgiyle bakacak ve bu sayede sağlıklı iletişim kurabileceksiniz.

Koruyuculuğu En Yüksek Düzeye Çıkarın

Koruyucu özelliğe sahip bonelerimizin kullanımıyla birlikte sağlık çalışanları hastalarına karşı daha hassas olacaklardır. Cerrahi bone modellerimiz hem hava akışını en aza indirir hem de kafayı zorlamayan ayarlamalı iplere sahiptir.

Çevre Bilincinizi Artırın

Çevre bilincine sahip olmak birçok sağlık çalışanının ortak özelliğidir. Bu özellik genellikle tek kullanımlık ürünleri kullanmamayı gerektirir. Tasarım Trend farkıyla alacak olduğunuz cerrahi bone modelleri ile uzun süre ilk günkü kalitesiyle bonelerimizi kullanmanız mümkün. Bu sayede kullan at tarzı bonelere ihtiyacınız olmayacak. Bu durum maliyet açısından da size birçok katkı sağlayacaktır. Ayrıca kişiye özgü bone modellerimizle her an özel olduğunuzu hissedeceksiniz.

Çalıştığınız Kurumda Her Daim İyi Hissedin

İsme özel cerrahi bone modellerimiz, sizi görenlerde tam bir profesyonel izlenimini oluşturacaktır. Bu da sizin kendinizi her anlamda daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Bonelerimiz, kullanılan kaliteli kumaş ve özel tekstil baskı modeli ile tam profesyonellere hitap edecek ürünlerdir. Ayrıca daha renkli dijital baskılara da web sitemizden ulaşabilirsiniz. Branşınıza en uygun cerrahi bone modellerimiz ile kendinizi her daim özel ve profesyonel hissedin.

Size Özgü Olsun

Türkiye’nin ilk isme özel cerrahi bone markası olan Tasarım Trend ürettiği özel bonelerle her kesime kendilerini farklı hissettiriyor. Birçok sağlık çalışanının standart bone taktığı meslek grubunuza uyum sağlamakla kalmayıp öne çıkmak istersiniz. Bunun için yapmanız gereken en isabetli davranış, meslek grubunuza en uygun boneyi web sitemizden sipariş vermek olacaktır. Üstelik bonenizde isminizi de görmek isteyebilirsiniz. Bunun için web sitemizde alışveriş sayfasında isim belirtme kısmından kendinize özgü boneyi sipariş verebilirsiniz.

Sağlıklı Bone Takın

Birçok farklı alandaki sağlık çalışanına hitap eden bone çeşitlerimiz vardır. Bu boneleri uygun fiyatlarla web sitemizde bulabilir ve güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Bonelerle ilgili bilinmesi gereken husus şudur: İyi bir bone almak kalitesiz birçok bone almaktan daha iyidir. Ülkemizde sıklıkla duyduğumuz şu söz durumu özetlemektedir: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Yani alacak olduğunuz ucuz ve kalitesiz boneler aslında size hem maddi açıdan hem sağlık açısından zararlıdır. Üstelik görüntüleri de sizin hoşunuza gitmeyebilir. Hem görsellik hem de sağlık açısından alacak olduğunuz Tasarım Trend cerrahi bone modellerimiz ile kaliteyi en uygun fiyata yakalayın.

İsme Özel Cerrahi Bone Kumaşı 

İsme özel cerrahi bone alacak olan sağlık çalışanlarının dikkat ettikleri en önemli husus bonelerin kumaşıdır. Detaylar ne kadar güzel veya dikişler ne kadar iyi işlenmiş olursa olsun, kötü, kaşındıran veya kabaran bir kumaştan yapılmış bir bone hiçbir zaman iyi bir tamamlayıcı değildir. Bir bonenin kumaşını değerlendirirken iki ayrı şeye dikkat etmeniz gerekir:

Birincisi, kumaşın kalitesinin o türdeki diğer kumaşlara göre ne kadar iyi olduğunu bulmakla ilgilidir. İkincisi, kumaşın boneniz için ne kadar uygun olduğuna karar vermekle ilgilidir. Doğal olarak iyi veya kötü kumaş yoktur. Her kumaş türünün avantajları ve dezavantajları vardır. Anahtar nokta, bunların farkında olmaktır. Böylece kendiniz için en uygun boneyi seçebilirsiniz.

İsme Özel Cerrahi Bone Renk Çeşitlerimiz

Sağlık çalışanlarımızın bone satın almadan önceki en önemli kriterlerinden birisi de renk seçimidir. Tasarım Trend, kullanıcılarına birbirinden kaliteli boneleri farklı renk seçenekleriyle sunmaktadır. Bonelerimizde kullandığımız renkler ise şu şekildedir:


Sizde kendinizi en iyi hissettiğiniz rengi en şık tasarımlarla seçebilirsiniz. 

Tasarım Trend olarak bone kullanılan tüm sektörlerde bone üretimini itinayla gerçekleştirmekteyiz. Ürettiğimiz bonelerde kullanmakta olduğumuz kaliteli kumaş sayesinde ürünlerimiz uzun süre dayanıklılık sağlamaktadır. Bonelerimizin üzerinde kadifemsi yapıda tekstil baskı bulunmaktadır ve son derece kalitelidir. Grafikerlerimiz tarafından itinayla hazırlanan logo, sembol, amblem, işaretler ve özel tasarımlı yazılar ile her bone taktığınızda kendinizi farklı hissedeceksiniz. Dilerseniz dijital baskılı rengarenk bonelerimize de sahip olabilirsiniz. Hem mesleğinize hem de isminize özel bone seçimi yaparak iletişim kurduğunuz insanlara kendinizi her anlamda daha iyi ifade edeceksiniz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim numaralarımız üzerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca whatsapp destek hattımızdan mesai kavramı farketmeksizin dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.